Este sitio web tiene ciertas restriucciones de navegación. Le recomendamos utilizar buscadores como: Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Carrito

Tu carrito está vacío

Continúa comprando

Meer dan 10 jaar onderzoek om de Optim Curcuma formule te ontwikkelen!

Eind jaren negentig begon een groep wetenschappers van de Afdeling Geneeskunde van de Universiteit van Los Angeles (UCLA), onder leiding van Dr. Sally Frautschy en Dr. Greg Cole, hun zoektocht om de biologische beschikbaarheid van curcumine te verbeteren.

Na tien jaar onderzoek en meer dan 200 formuleringsproeven werd de sleutel tot het probleem van de slechte curcuminenopname gevonden in het Longvida curcumine SLCP® (Solid-Lipid Curcumin Particles) complexe productieproces.

Bij dit gepatenteerde proces wordt curcumine zorgvuldig ingekapseld (gecoat) met lipiden om kleine deeltjes te vormen die de assimilatie van curcumine in het lichaam tot 65 keer verhogen.

Curcumine wordt dus geassimileerd en in het plasma getransporteerd in een zeer biologisch beschikbare en actieve vorm. (DiSilvestro 2012)

De curcumine in de Longvida-formule is van natuurlijke oorsprong en blijkt bij gezonde patiënten goed te worden verdragen tot 4 g per dag of het equivalent van 10 capsules per dag (Gota et al 2010).

Meer informatie op Optim Curcuma