Cesto

O seu cesto está vazio

Continuar as compras

Meer dan 10 jaar onderzoek om de Optim Curcuma formule te ontwikkelen!

Aan het einde van de jaren 90 begon een groep van top neuro-onderzoekers onder leiding van Dr. Sally Frautschy PhD en Dr. Greg Cole PhD op de UCLA School for Medicine aan hun zoektocht om een veilige, effectieve en betaalbare manier te vinden om cognitieve functies te ondersteunen.

Na tien jaar, bijna 200 formules met curcumine als basis en met veel vallen en opstaan is het kurkuma bio-beschikbaarheid probleem opgelost, met de geoptimaliseerde kurkuma gepatenteerde Longvida Solid Lipid Curcumin Particle Technology (SLCP™).

Het geheim van Optim Curcuma ligt in dit gepatenteerde proces dat bestaat uit het omhullen van de curcumine met natuurlijke lipidendeeltjes om de opname van de curcumine in het lichaam minstens 65 keer te verbeteren, waarmee het zowel in het plasma als in de rode bloedcellen terecht komt als vrije curcumine, de biologische actieve vorm van curcumine (DiSilvestro 2012).

Klinisch onderzoek uitgevoerd met deze unieke formule heeft uitgewezen dat het veilig is bij een dagelijkse inname zo hoog als 4gr (10 capsules).

Meer informatie op Optim Curcuma